Välkommen på Skördemarknad!

Kom och ät gott och handla höstens delikatesser. Lördag 9 september är det äntligen Skördemarknad på Torget i Valsta igen.

– Precis som i fjol så anordnas också en trygghetsdag i samband med Skördemarknaden. Det innebär bland annat att polis, brandkår, bostadsbolag, ideella föreningar, samfund och representanter från kommunen kommer att delta och prata med besökarna om trygghets- och säkerhetsfrågor, säger projektledare Lola Svensson.

Skördemarknaden har alltid varit ett välbesökt och omtyckt arrangemang. Och precis som tidigare år så blir det försäljning av hantverk och egenproducerade produkter, till exempel sylt, saft och mycket annat smått och gott som hör hösten till.

– Det blir också loppis i år, och naturligtvis finns det också möjlighet att äta gott, det kommer att serveras kalla rätter, grillad mat samt kaffe och kaka, säger Lola Svensson.

På programmet står också diverse olika prova på-aktiviteter, bland annat fitness, schack och diverse andra fritidssysslor.

– Extra kul är att Fitness 24/7 som finns i Valsta centrum sedan flera år tillbaka den här gången flyttar ut några av sina verksamheter så att besökare kan få testa, säger Lola Svensson.

Flera av kommunens politiska partier kommer också att finnas på plats under Skördemarknaden.

Plats 
Torget i Valsta

Datum
Lördag 9 september

Tid
Klockan 12–15