Äntligen är det dags! Nyplockade äpplen, färska grönsaker, hantverk och loppisfynd – den 18 september ska det allra bästa dukas fram på Valsta utetorg.

 

Fram till den 23:e augusti kan du/din förening/ditt företag anmäla deltagande i Valsta skördemarknad. Du kan sälja allt från eget hantverk till sylt, saft, hembakat, grödor och växter. Självklart går det också bra att informera om din verksamhet och kurser du håller. Eller vill du kanske ordna en aktivitet på torget under dagen? Och eftersom Valstadagen ställdes in i år tillåter vi även loppisförsäljning.

 

Initiativtagare är föreningen Vi är Valsta, i samarbete med Sigtuna kommun och Valsta/Steninge stadsdelsförening. Tidigare har skördemarknaden hållit till vid Vattentornet, men eftersom byggnaden är under renovering förflyttar vi oss till Valsta utetorg.

 

Sista anmälningsdag är måndagen den 23 augusti. Anmäl ditt deltagande genom att ladda ner och fylla i blanketten här nedan och mejla till lola.svensson@sigtunahem.se

Varmt välkommen!          

Här laddar du ner din blankett till skördemarknaden

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att hantera risker kring Corona, vilket kan innebära att evenemanget måste skjutas upp eller ställas in. Vi informerar löpande på hemsidan.